JUL I DAGARNA TRE

Hej och god fortsättning på er! Hoppas ni hade en mysig och härlig julafton med nära och kära igår. Det hade jag i alla fall 🙂 Är så glad och tacksam över att jag har så fin familj och släkt som jag kan dela sådana här högtider med. Det är sådant som man kan ta för givet, men som för många inte alls är självklart. Hur som helst så är jag nöjd och glad över både ungänge och fina presenter och hoppas att ni har haft en minst lika fin julafton!

En liten bild på mig och Wilma från gårdagskvällen hos vår mormor och morfar där vi trditionsenligt firar julaftonskvällen. Fick ett ögonfransserum av henne så nu kanske det kan bli lite fart på mina korta fransar…Av mig fick Wilma två par fina trosor från Victorias Secret. Alla mina underkläder kommer därifrån, tycker de är både fina och sköna! Sen är det en liten bild på min älskade stora spegel i mitt rum hemma som är som gjord för outfitbilder och är helt underbar att sitta och sminka sig framför 😉 Här har jag på mig en Odd Molly kofta som jag fick i julklapp av mamma och pappa (har dock köpt den själv haha) och ett par nya yogabyxor/mjukisbyxor från Gina Tricot som jag köpte i måndags. Kan varmt rekommendera dessa! Såå sköna och prisvärda!

Här är en bild på min fina lillasyster Maja under julaftonsmorgon. Här är frukosten avslutad och vi har övergått till glögg och paketöppnande 😉 Visst är hon gullig lilla Maja? Det är hela 16 år mellan oss, en riktig sladdis! Vi är dessutom helsyskon 😉 

Nu ska vi äta middag hos farmor och sen ska jag möta upp några kompisar. Önskar er en forsatt trevlig juldag så hörs vi senare, kram!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *