DAN FÖRE DAN

Imorgon är det alltså julafton?? Jag undrar bara, vart fan tog december vägen? November också för den delen? Här hänger man knappt med i svängarna..sen att vi har en näst intill tropisk värme ute gör ju inte att man går på tårna av spänning inför julen..men nu är den här! Jag har lyxen att vara ledig både julafton, juldagen och annandagen. Emma och Malin har stallet imorgon eftersom de ska resa bort sen. Malin åker ett par veckor men Emma är borta hela tre månader(!!). Så idag var sista dagen vi jobbade tillsammans på väldans länge 🙁 Kommer sakna henne ordentligt, men är så klart glad för hennes skull som ska ha det så härligt så länge! När hon kommer tillbaka är det full fart med tävlingar och annat skoj. Just nu känns det som långt tills dess, men som vanligt så kommer väl tiden bara flyga fram 😉

Den här veckan var alltså väldigt kort för min del. I måndags hade vi dessutom bara halv dag då Edebytjejerna bytte leriga stövlar mot stadskläder för julshopping och middag. Så mysigt hade vi det! Chefens förslag, inte illa va? Hon är allt bra hon den där Johanna 😉 Sen avslutades kvällen med ett par glas vin och så fick vi julklappar av Johanna. Jag fick världens finaste örhängen som var såå jag på pricken! Tusen tack!! Innan jag åkte hem till Danderyd så hade jag själv ett litet Santa-moment och delade ut lite klappar till min lilla extrafamilj där på Edeby. Världens goaste är de!

Ja ni, jag ville bara kika in och hälsa god jul på er, det var ju ett tag sen hehe. Nu ropar familjen här hemma att det är dags att slita sig från datorn för lite samlat julmys. Vi hörs snart, kram och GOD JUL!

godjul

En julbild från förra året när lilla Maja var två år, God Jul! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *