EN HÄSTFREDAG

Godmorgon på er! Fredag idag ju, ska ni göra något roligt? För min del så blir jag kvar på gården denna helg så det blir en ganska lugn helg. Nästa helg däremot kommer jag hem! Hur som helst, Wilma kommer hit idag vilket på något vis känns som att komma hem. Wilma är nog den som känner mig bäst och hon är en så otrolig viktig del i mitt liv, älskar dig honey <3 Vi ska rida idag tillsammans, men det blir i ridhuset eftersom hon kommer på kvällen. Jag ska dock tömköra Sota och Gumi men Wilma kommer nog rida 🙂 Imorgon hoppas vi på bra väder för då ska vi försöka knäppa några bilder på hästarna på ovalbanan tror jag! Önskar er en härlig fredag, kram!

  
Vi har julpyntat med fina ljusslingor på stallet, fint va? Blir så mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *