RIDSKOLETISDAG

Godmorgon! Ja, igår var det ridskoletisdag som vanligt. Varje tisdag har jag ridskola med fyra olika grupper på kvällen. Det är riktigt roligt och jag upplever att jag lär mig själv väldigt mycket som jag faktiskt kan använda när jag rider. Igår var näst sista gången för terminen så nu är det bara en gång kvar innan jul. Igår var det faktiskt flera som kom fram och frågade ifall jag höll privatlektioner också, vilket jag gör här på gården. Hur som helst var det väldigt roligt att de frågade för då vet jag att de är nöjda och uppskattar mig som instruktör.

Idag är det onsdag, men onsdagar känns på något vis alltid lite som fredagar för mig. Förmodligen för att jag jobbar så länge och så sent på tisdagar så onsdagar känns liksom lättare. Sen har jag ju ingen ridskola idag så jag har tid att rida båda mina hästar efter jobbet! Vi hörs senare, kram!

  
Gårdagens vackra morgonljus på Edeby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *