FYRA OSKARPA

DSC_0649 DSC_0692 DSC_0695 DSC_0714

Haha alltså shit vad suddiga alla bilder var! Är det någon som har ett tips på hur man får skarpare bilder i ridhus?? Vi tänkte egentligen fota ute men det var både blåsigt och mörkt…skulle bli sååå glad om någon kunde knäcka ridhus-fotar koden till mig! Det här är liksom de bästa haha….jaja gullig är han i alla fall! Gumi är så himla rolig att rida verkligen! Det är så häftigt att få rida en häst med så mycket gång, även om jag mest kommer jobba ganska lågintensivt nu under vintern för att stärka honom och sätta en stark grund att bygga på inför kommande tävlingssäsong. Han är fantastisk att bara jogga i ridhuset, och det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans i framtiden. Men nu ska vi bara fokusera på att lära känna varandra och hitta vår ridning. Älskade fina häst, kan fortfarande inte riktigt greppa att du är min! Ni får komma och kika på oss under Vintermästerskapen 😉 Måste bara anmäla mig först hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *