EFTER STORM KOMMER SOLSKEN

Vilken helvetes jäkla blåst det har vart i helgen! Sååå blåsigt och regnat har det gjort också…idag började det med samma yviga vind, men nu så har det lugnat sig lite och solen skiner på klarblå himmel! Härligt! I och med att det var så kasst väder igår så blev det tyvärr ingen uteritt med ponnysarna 🙁 Brukar annars rida utpå helgerna i och med att det är så mörkt på vardagskvällarna, men igår var ci tvungna att hålla oss i ridhuset på grund av blåsten. Wilma och jag red Sota och Lilley samtidigt och sen fotade Wilma lite när jag red Gumi! Dock så hittade vi ingen bra inställning som gav bra skärpa i ridhus så det blev mest stillastående bilder. Har ni några knep för att få kameran att ta skarpare bilder i ridhus? Jaja, några bilder kanske det blir, håll utkik här!

Precis när jag höll på att rida Gumi så kom hela min familj in i ridhuset! De kom över hit för att hälsa på och äta middag, och för att hälsa på Gumi som de inte hade träffat än. Nu hade de tur som fick se honom in action och de tyckte han var superfin!

Idag är det jobb som vanligt, sen ska jag rida Gumi lite lugnt och Sotan ska få gå på bandet! Bjuder på en bild på Gumi iförd sin kattiga leopardgrimma 😉

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *