SOMMARKVÄLLAR ATT MINNAS

DSC_0282 DSC_0286 DSC_0289 DSC_0294 DSC_0296

En av många härliga sommarkvällar i somras vid vattnet med underbara vänner. Kvällar där man i timmar bara sitter och andas in den varma luften, lyssnar på musik, pratar och fyller själen med energi. Just nu känns det här så långt ifrån verkligheten, men det är just sånna här kvällar som gör att man orkar med mörkret under hösten och vintern. När jag tittar på de här bilderna fylls jag av så mycket känslor. Jag känner en oerhörd tacksamhet för de fina vänner jag har, samtidigt som jag känner saknad efter vänner som jag inte träffar på samma sätt längre nu när vi tagit studenten. Å andra sidan vet jag att det alltid kommer vara samma sak när man ses igen ändå, och på ett sätt är jag glad att det har gett plats för nya människor i mitt liv. Åh blir så himla sentimental och känslosam av att börja tänka i de här banorna, men det är också det som får mig att uppskatta de små sakerna, att allt har sin gång och tjusningen i det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *