UP N’ RUNNING

Finally tog jag mig i kragen och dammade av bloggen! Bort med alla gamla inlägg och bilder, ny design och header. Nu kliar det i fingrarna för att skriva, fota, redigera och greja. Har haft tanken på att börja blogga igen i bakhuvudet sedan studenten, när all press från skolan släppte över en dag. Nu gör jag en stor förändring i mitt liv, och nu känns det rätt igen.

Jag älskar att skriva, men när jag satt med inlämning efter inlämning under gymnasiet så tappade jag glädjen i det. Nu när jag inte har skolarbeten som hänger över mig så har kreativiteten och energin letat sig tillbaka. Sista månaderna i skolan var så tunga, jag jobbade mycket och kände liksom att jag inte hann med livet, att jag hela tiden låg efter. Här sitter jag nu med massa idéer inför hösten och kunde inte vara mer peppad inför framtiden.

Här på alicebogren.se kommer ni få följa mig i mitt nya liv på Edeby Gård i Mariefred. Bloggen kommer blandas mellan jobbet här hos Johanna, min utveckling med hästarna där ni får följa med på tävlingar och vardagsträning, schyssta outfits och annat kul. Hoppas ni gillar den och kommer tillbaka!

DSC00221

2 kommentarer


 1. ALICE! Vilken härlig överraskning! Kommer följa dig slaviskt, men tycker redan du uppdaterat dåligt hihi.
  Ja vi får verkligen försöka ses! Puss

  Svara
  1. alicebogren

   Jaa eller hur så kul! Gör det! 😀 Haha jag vet verkligen haft fullt upp senaste dagarna, nu kan jag andas lite och lovar att uppdatera om allt snarast! Puss!!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *